Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

BADASS: Hitman, Agent 47


Όνομα: Πράκτορας 47 (δεν ξέρουμε το πραγματικό)
Τον ξέρουμε από: Παιχνίδι
Τύπος: Badass


Ω, ναι. Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη χώρα της badassery με έναν διαχρονικό χαρακτήρα τον ίδιο τον πάντα ανώνυμο Hitman, Agent 47. Αν δεις μια σκιά πίσω σου και προλάβεις να γυρίσεις πιθανότατα δεν είναι ο 47. Λίγοι ξέρουν τι χρώμα είναι τα μάτια του, γιατί δε σηκώνει μαλακίες. Ένα λάθος κοίταγμα και θα σε βρουν πνιγμένο με τα άντερά σου στο σαλόνι.
Φτιαγμένος από το DNA πέντε ψυχοπαθών εγκληματιών και εκπαιδευμένος για να απομνημονεύει και να σκοτώνει τα πάντα, δικαίως καταλαμβάνει μια θέση στους πιο γαμάτους χαρακτήρες ever.
Μόνιμοι φίλοι του, ένα ζευγάρι custom πιστολιών με σιγαστήρα κι ένα καλώδιο πνιξίματος για να... σκοτώνει το χρόνο του όταν βαριέται. Η καράφλα του αντανακλά το φως των πυροβολισμών, φωτογραφίζοντας τα θύματά του για τα οποία και δε δίνει δεκάρα. Δεν ψοφάει, δε γαμάει, αλλά δεν τον νοιάζει. Αυτή η έλλειψη γκόμενας, βέβαια, του στερεί κάποιους πόντους γαματοσύνης. Κατά τα άλλα ο Chuck Noris τον εγκρίνει.

He pwned: Όλους τους υπόλοιπους Hitmen, καθώς και το FBI.
.
Most badass action: Όταν σηκώθηκε από το φέρετρο την ημέρα της κηδείας του κι έκανε ιστορία όλους τους παρευρισκόμενους (κυρίως μπάτσους και ξέμπαρκους δολοφόνους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου