Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

BADASS: Tony Montana


Όνομα: Antonio (Tony) Montana
Ηθοποιός: Al Pacino
Τον ξέρουμε από: Ταινία (Scarface)
Τύπος: Badass


Τι να πει κανείς.. Απλά ρίξτε και μια ματιά στο banner.
Κουβανός "πρόσφυγας"/πρώην φυλακισμένος, στην Αμερική, προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο ξεκίνησε από την θέση του ταπεινού υπάλληλου σε καντίνα και έφτασε μέχρι την θέση του notorious μεγαλέμπορα άσπρης σκόνης.
Είχε τα αρχίδια να προκαλεί τους πάντες, να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του, στην κυριολεξία όμως. Πριν καν βγεί από το κέντρο συγκέντρωσης των Κουβανών μεταναστών, έσφαξε έναν Κομμουνιστή. Για μια πράσινη κάρτα μπορούσε να του κάνει και πολλά περισσότερα, he said. Σκότωσε τον κολλητό του γιατί τον είδε με το μπουρνούζι στο σπίτι όπου υποτίθεται πήγε να βρει την αδερφή του, άντεξε το θέαμα ακρωτηριασμού ενός "συναδέλφου" του από Κολομβιανό βαποράκι, και όταν ήρθε η σειρά του αντί να ενδώσει, αρκέστηκε σε ένα fuck you και στο να τον φτύσει. That's what i call guts babe. Κατάφερε να πάρει το μουνί από το αφεντικό του και μετά τον καθάρισε (για άλλο λόγο βέβαια αλλά είχε σχέση και η Ελβιρούλα).
Γενικά ρε παιδί μου, ο τυπάς είχε σιδερένια αρχίδια, θα μπορούσε άνετα να παίξει μάπες με Chuck Norris, άσχετα με το απότελεσμα μιας τέτοιας κίνησης.
Γενικά πάντως, σαν φονιάς ήταν κλασσικός, guns, guns, guns.

He pwned: Όποιον είχε πρόβλημα μαζί του, ή οποιονδήποτε μπορούσε και ήθελε. Εν ολίγοις.. You fuck with him, you fuckin' with the best.

Most Badass Action: Άκου σκηνικό, αφού του 'χανε στείλει ολόκληρο στρατό από φονιάδες σπίτι του, αυτός με τον μικρό του φίλο (say hello to my little friend), ένα Colt AR-15 με grenade launcher, γκρέμισε το μισό σπίτι, θερίζοντας δεκάδες από τους επίδοξους δολοφόνους, και στο τέλος, αφού έφαγε μια δυο, και στην συνέχεια μια βροχή από σφαίρες, έμεινε όρθιος ουρλιάζοντας σε κατάσταση ψυχοπαθή μέχρι να έρθει ο βρωμιάρης από πίσω να του την φέρει με το δίκανο. Πέθανε, αλλά πέθανε όρθιος, παίρνοντας μαζί του 23.
They needed a fuckin army to take him.

1 σχόλιο: