Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

BADASS: Jack Bauer

Όνομα: Jack Bauer
Ηθοποιός: Kiefer Sutherland
Τον ξέρουμε από: Σειρά (24)
Τύπος: Badass


Μπορεί με τη πρώτη ματιά να μοιάζει με ένα ξανθό φλωράκι αλλά δεν θες να τα βάλεις μαζί του!
Είναι ο καλύτερος πράκτορας της CTU(αντιτρομοκρατική) για σχεδόν μια δεκαετία και μετά απο 8 κύκλους μόλις πέρσι η σειρά σταμάτησε.
Κάθε κύκλος είναι μια μέρα απο τη ζωή του Jack και τη πρόκληση που αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη μέρα.(24 επεισόδια κάθε κύκλος, 1 ώρα το καθένα αρα 24 ώρες).
Ο άνθρωπος(λέμε τώρα) είναι υπεράνω απο όλους μας, δεν κοιμάται, δεν τρώει, δεν πίνει, δεν χέζει απλά τρέχει και σκοτώνει!
Ο μόνος του σκοπός είναι να σώσει την αμερική απο κάθε απειλή. Μόνη του αδυναμία η κόρη του, βέβαια όσοι την έχουν απαγάγει κατα τα χρόνια(και είναι πάρα πολλοί) το έχουν μετανιώσει.
Μάλιστα όταν η κόρη του έχασε τη παρθενιά της, ο Jack τη βρήκε και την ξαναέβαλε στη θέση της.
Φήμες λένε οτι όταν ο Jack έμαθε οτι θα τον υποδυθεί ο Sutherland, τον σκότωσε και πήρε τη θέση του, κανείς δεν (περι)παίζει τον Jack.
Άμα θέλει να αποσπάσει κάποια πληροφορία δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, θα βασανίσει εσένα, την οικογένεια σου και οτι αγαπάς. Θα σε σκοτώσει, θα αυτοκτονήσει, θα σε βρει στη κόλαση, θα σε βασανίσει μαζί με το τσιράκι του, τον Λούσιφερ και θα αναστηθεί για να σταματήσει τη βόμβα.
Οι ίδιες φήμες με πιο πάνω λένε οτι βασανίζει τα ρούχα του μέχρι να καθαριστούν μόνα τους.
Δικαίως έχει τη δική του σειρά Jack Bauer facts.
Αναπόφευκτα υπάρχουν συγκρίσεις με τον Τσάκ Νόρις. Εγώ έχω να πω δυο πράγματα:
1) Ο Νόρις δεν υπάρχει στη πραγματικότητα, ο Τζακ υπάρχει
2)


He pwned:
Όποιον απειλεί την αμερική ή/και την οικογένειά του, πιο συγκεκριμένα 266 άτομα, δηλαδή 33,25 άτομα ανα κύκλο κοινώς 1,3 άτομα ανα επεισόδιο.


Most Badass Action:
Πραγματικά δεν νομίζω οτι μπορώ να αποφασίσω, όχι μόνο επειδή δεν μπορώ να διαλέξω μια συγκεκριμένη αλλά και επειδή δεν τα θυμάμαι όλα.
Σκότωσε, βασάνισε, έσφαξε, σκότωσε, κατέστρεψε, ανατίναξε και βασάνισε.
Α και σε κάποια φάση έκανε ένα απλό usb stick να αυτοκαταστραφεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου