Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

BADASSES: Beatrix Kiddo & O-Ren Ishii

Όνομα: Beatrix Kiddo
Ηθοποιός: Uma Thurman
Την ξέρουμε από: Ταινία (Kill Bill)
Τύπος: Badass


Χμ... Τι να πούμε τώρα. Λοιπόν, το βρήκα. Κατ' αρχάς: όντας έγκυος την έδειραν, την πυροβόλησαν στο κούτελο κι έζησε κι αυτή και το παιδί. Ξύπνησε από το κόμμα όπου είχε πέσει, διέταξε το σώμα της να λειτουργήσει κανονικά και σε λίγο καιρό έσφαξε το μισό Τόκιο. Αυτά είναιιιιιι. Την έθαψαν ζωντανή και βγήκε με τα ίδια της τα νύχια έξω από τον τάφο κι αυτό μόνο και μόνο για ν' αρχίσει να ξανασφάζει.

Οι τρόποι σκοτώματος ήταν απευθείας ανάλογοι στη σημαντικότητα του θύματος. Τα απλά τσιράκια των bosses απλά τα διαμέλιζε, ενώ τ' αφεντικά είχαν κατά πολύ πιο εντυπωσιακούς θανάτους, με τρανά παραδείγματα τον ίδιο τον Bill (με πέντε αγγίγματα με τα δάχτυλα) και την O-Ren Ishii, την επόμενη σε σειρά πιο badass στην ταινία, κόβοντάς της το σκαλπ.



She pwned: Το μισό Τόκιο, ότι έχει να κάνει με το Τόκιο, τη γιαπωνέζικη μαφία (Yakuza) και γενικώς κάθε τι γιαπωνέζικο βρήκε μπροστά της.
.
Most badass action: Όταν ξερίζωσε με τρία μόλις δάχτυλα το μάτι της αντιπάλου της, λιώνοντάς το, έπειτα, με την πατούσα της. FUCKIN AWESOME!



Όνομα: O-Ren Ishii
Ηθοποιός: Lucy Liu
Την ξέρουμε από: Ταινία (Kill Bill)
Τύπος: Badass


Εδώ, από την άλλη, μιλάμε για ένα άτομο που, σαν μικρό παιδί είδε τους γονείς της να σφαγιάζονται μπροστά της και δεν άρχισε να μιξοκλαίγεται σα μπασμένο μούλικο για τα ψυχολογικά που της δημιουργήθηκαν. Αντίθετα τα έβγαλε πάνω στα άτυχα θύματα που έπεσαν πάνω της. Σαν έφηβη είχε πάντα μαζί της ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα κι ένα sniper σε βαλιτσάκι, για περίπτωση ανάγκης. Αργότερα, έμαθε πως οι σφαίρες δεν είναι τόσο gory όσο τα κατάνα, γι' αυτό προτίμησε το δεύτερο.

Η πρώτη Κινέζα boss της Yakuza, δεν έπαιζε. Έσφαξε όσους δεν πρόλαβε να σφάξει η Uma στο Τόκιο, με τη μοναδική εξαίρεση πως κομποστοποιούσε και φίλους και εχθρούς, κοινώς ό,τι δεν της ήταν χρήσιμο.

She pwned: Ότι δεν έκανε αυτό που του έλεγε με απόκριση 0,008 m.seconds.
.
Most badass action: Όταν χωρίς καμιά προειδοποίηση έκοψε το κεφάλι εκείνου που τόλμησε να αναφέρει πως η καταγωγή της δεν ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να ηγείται της γιαπωνέζικης μαφίας.

Πόρισμα: Τον Ταραντίνο πρέπει να τον έχει δείρει πολύ η μάνα του, η γιαγιά του, η κόρη του ή η γυναίκα του. True story.

                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου